Mandalay Bay

Igår var vi som sagt @ Shark Reef Aquarium som finnes i hotellet Mandalay Bay.


På Mandalay Bay har dem en vägg som ser ut som denna:Dem har en fin sandstrand med palmer...


Och den coolaste vin-loungen ever!!!


Du önskar ett vin och på sidorna är det vajrar som tjejer är fastspända vid. Och med en remote kan dem åka upp och ner för att hämta vinet som önskas.

För övrigt var det bröllop igår @ Mandalay Bay's Wedding Chapel.

Shark Reef

Så jag och hostkid pallrade oss iväg till ett utav hotellen här på strippen i Las Vegas - Mandalay Bay.
Där har dem ett Shark Reef Aquarium.

Mitt hostkid vart först lite skrämd av krokodilstatyerna uppe i taket men efter försäkran om att det var glas som skilde oss åt från djuren så var det sedan roligt!Hajajajajaj

Blir nog eventuellt en vända till Mandalay Bay och deras akvarium där dem har sharks.

Jo men så är det här ute i öknen!

Nöden har ingen lag

Med varningsblinkers på stoppade en mamma sin bil vid korsningen då hennes son behövde göra som indianerna...

Jo så är det, nöden har ingen lag!


Kläder forts.

Alltså hur är det möjligt att ha så mycket kläder!? Är i princip klar nu. Har tre högar med kläder som ska bort och sedan ytterligare en stor hög med kläder jag är osäker på, som troligtvis måste provas.

När jag har plockat bland kläderna och framförallt nu när jag har lagt tillbaka en massa kläder i garderoben har jag försökt att vara någolunda organiserad. Problemet är bara att den organiserade ordning snabbt kommer få addera ett o - oordning. Dessutom lär jag till imorgon har glömt bort systemet för alla kläderna.


Men det har varit en himla effektiv dag må jag säga! Har ringt till banken, twice, och tom blivit uppringd once. Men nu så är bankkort kirrat. Det landar hemma i brevlådan nästa vecka skulle jag gissa på. Sen får jag vänta på att det ska ta sig över Atlanten och i princip korsa den amerikanska nationen.

Jomen visst serru', nu äre helg!


haha.

Voff

Åh min lilla Bajskorv har opererats.


Kläder

Operation: städa hostkids garderob har inletts! Jösses! Hur mycket kläder kan en unge ha som ändå slutligen kommer växas ur och bli för små? Galet! Kommer helt klart att ha och göra imorgon vill jag lova.

Blandat

Natten har varit hemsk. Jag har nu införskaffat liknande liniment i hopp om någon form av hjälp. Jag börjar bli gammal.

Har varit på gymmet en kortisoch nu ska jag äta en banan och titta på Off the map, eftersom jag missade gårdagens program.

Fick även ett mejl från Cultural Care idag angående taxes. Blä.


I want a shower, bad!!

Idag har verkligen varit helt upp och ner.

Dagen började som vanligt med att göra i ordning ungen för skolan. Hinner hem och plockar i och ur diskmaskinen sedan ringer telefonen. Då behövs det saker så som packlådor, tejp etc. till det andra, gamla huset (som familjen flyttade ut ur i slutet av våren förra året), då dem håller på att plocka ihop en massa saker.
Blev tvungen att fixa det i ordning och ta bilen över till det andra huset. Där fyllde vi trucken med en massa, sköra(!) saker som gjorde att på tillbakavägen fick jag köra á la snigel. På vägen hem fick jag lov att ringa och väcka den vuxne sonen som fortfarande låg och sov, då bilen behövdes bli unloaded.
Sedan blev det stressigt för jag hade tid med en personlig tränare på gymmet vid elva. Därför fick jag lämna sonen med alla lådor vid huset för att susa iväg mot gymmet. Hinner dit precis i tid och baah. Hade en tjej denna gång och jeeeez. Hon var bra men jösses vad svettig och trött jag vart efteråt! Därför längtade jag något ofantligt till att komma hem och ta en dusch.
Kommer hem, ingen är hemma då alla andra är över vid det andra huset. Ytterdörren är låst, inifrån, med det övre låset som är som en hasp, som man bara drar åt sidan. Det gör att det inte funkar att komma in genom ytterdörren eftersom det bara går att unlock haspen inifrån. Därför försöker jag med garageporten. Jag prövar pinkoden om och om igen, men garageporten vägrar åka upp! Börjar tro att jag har fel kod och ringer för att be om hjälp. Har dock rätt kod så jag låter porten vila lite, medan jag stretschar för att sedan försöka igen. Nope.
Jag åker till det andra huset där min värdpappa och sonen tjafsar om precis allting. Jag och den personliga assistenten/sekreteraren bara skrattar bakom deras rygg. Trucken packas igen, blir en hel del fram och tillbaka, jag åker sedan med sonen tillbaka till vårt hus för i bilen finns det en s.k. clicker som ska öppna garagedörren. Vi försöker. Länge. Testar alla möjliga saker och springer runt huset i hopp om att komma på något. Jag vill in och duscha!
Vi blir tvugna att åka tillbaka till det andra huset. Sedan blir det även dax för mig att åka till skolan för att hämta upp mitt värdbarn. Utan en dusch. I mina träningskläder. Mys. Vi har sedan åkt runt och barnet hade sina terapier och grejer. Jag spenderade då tiden i bilen, ville då inte sitta i ett väntrum i mina tränigskläder, utan dusch.
Finally home och vi kom in! De fick lov att ta hjälp från en locksmith som fick bryta sig in i huset.
Nu tittar jag på American Idol och sedan ska jag, ÄNTLIGEN, få hoppa in i duschen och bli reeeeen och fräsch!!

Butt pain

Seriously. Ända (haha sicket skämt!) sedan jag var till gymmet i söndags så har den vänstra delen av mitt ass smärtat fruktansvärt. Känns inte som träningsvärk för det gör ont när jag sitter, ligger, står, går whatever. Vaknade till och med häromnatten av att det gjorde ont.

Smärta - gå över!


Aje! Snacka om Butt pain!

Bankf-n

Jaha så åker jag till min bank och förklarar att jag vill skicka mitt nya svenska bankkort till dem och behöver kontaktuppgifter och blablabla. Och vad säger dem då? Att dem tar inte emot saker. "If it gets here, it will be shredded". Thank you.

Får ringa imorgon och försöka klura ut ett annat alternativ, att ha det hemskickat hit. Tror dock det skulle bli dyrare. Blöööööööö.

Banken

Tack för påminnelserna Sanna, Nattis och Johan.

Pratade med en kille med jättedryg dialekt. Och hur konstigt var det inte att höra en svensk man i telefonen då!?
Så nu har jag i alla fall pratat med banken, visar sig dock att jag kommer behöva ringa tillbaka till dem. Det är nämligen så att jag måste ha en kontaktperson från min bank här i USA som kan legitimera att jag är jag när jag väl ska hämta ut mitt nya svenska bankkort. Dryyyygt. Sedan kommer det kosta minst 400kr. Kulkul, so not.

Danskar

Kör på lite danska idag med tanke på handbollsmatchen om en timme! KÖTTA

Jeg hepper på Sverige! Håber nogen dansk behandlet kranier. Frygter imidlertid, at det sidder i salen med danskere end svenskere ...
Come on Sverige!

Sen är det frågan om Google translate har rätt eller inte. ;)

Special Needs

Mit hostkid har special needs. Så nu ikväll, efter nattning och godnattsaga (Ringaren i Notre Dame! Deeeeeeen filmen var det dock länge sen man såg!!) så har jag suttit och skrivit ett brev om mitt värdbarn. Ska ges till någon form av läkare. Det kändes lite udda men det gick nog bra.

Nu ska jag zappa TV:n ett tag och om jag inte hittar något intressant ska jag fortsätta läsa min bok.


Reminder

Nu hjälps vi alla åt att påminna mig om att ringa banken imorgon!

Var ju egentligen menat att det skulle ske idag. Menmen.

Snart dax att börja jobba. Ska strax ta bilen och åka till skolan.

Dröm

I natt hade jag en form av en mardröm. Kommer inte ihåg allt men:

Sofie var dum, Bellan bet sig fast i min rygg så jag började blöda och fick blåmärken, jag var förbannad och gick hem med Bellan på ryggen, det var en hemsk väg att gå och det tog evigheter, väl hemma var mamma galen och skrek och var förbannad, det gjorde mig arg och ledsen och jag fick aldrig prata till punkt för mor avbröt mig hela tiden. Jag vägrade att följa med familjen när farbror kom för att hämta oss, jag ville inte vara i samma bil som mamma. Därför satte jag mig ner för att skriva ett mejl till mormor för jag var så arg och ledsen på mamma.

Vaknade av att jag grät.

Så Freud, vad säger du? Vad betyder detta?

5 MonthsIdag firar jag 5 månader i USA. Rätt bra sätt att fira det på med. Vinst mot Kroatien och vidare till en semifinal! Whoop whoop!

Ska fira vidare med en liten runda till gymmet (så otaggad), plocka undan mina kläder och fixa de nyinköpta grejerna till köket.

7 Months to kill!

Vaken

Jo men jag är vaken. Redo för Kroatien. Taggad till tänderna.

Dessutom är det väldigt varmt här så nu har jag fläkten på. Klockan är nio och jag nästan svettas i mitt rum. Öknen, right? Höhö.

Nej men nu blir det handboll!

Lördag

Igårkväll ville min hostdad försöka komma upp med some sort of plan för lördagen. Sent på kvällen. Jag och den vuxne sonen sitter i soffan och spelar Xbox/spel på hans iphone. (I'm the fruit slash ninja master!!!)
Pappan kommer och lägger sig ner i soffan, vi försöker komma på saker att göra men han somnar väldigt snabbt. Vi sitter där, fortsätter spela, börjar titta på film. Jag börjar bli väldigt trött och nämner till sonen:
"So we didn't decide upon anything for tomorrow?"
Samtidigt som pappan då väl vaknar upp:
"So what's the plan for tomorrow?"
Hans undermedvetna måste ha hört mig...

Förresten så tittade vi på den där oljefilmen (ja, jag minns inte vad den heter nu. Bara antar att ni vet vad jag pratar om). Den var rätt så bra fram till dess att jag släpade mig upp för trappan för att gå och lägga mig.Idag hade vi dock väldigt roligt. Vi käkade jättesen lunch på ett ställe där servitrisen inte hade alla chipsen i påsen. Sedan när vi väl var färdiga och tallrikarna undandukade kommer en servitör med mat till bordet bredvid men han var på väg att ge oss ytterligare en omgång med mat.
Sedan har vi varit och kollat lite möbler i en rätt skön affär. Precis som min värdpappa sa, så var den lite europeisk sådär. Jag röstade på IKEA jag, tyvärr finns det ju inte här i Vegas.
Därefter åkte vi för att hämta pappans riktiga bil (fråga mig inte varför han har kört runt med en hyrbil senaste veckan) för att sedan stanna på en discount-mall eller hur man nu ska beskriva det. Där har vi sprungit runt och köpt en massa kökspryttlar. "Jag" har fått en stekpanna från Gordon Ramsey! Sedan blev det en hel del annat, bland annat en riskokare (som sonen ville ha) och jag-vet-inte-vad men det är som ett muffinsvåffeljärn! Vad vi än fann och tittade på, var det ungefär: "Let's get it, buy it".
Vi hamnade tillslut på en restaurang som heter John Cutter. Jag drack vin(!!) och vi beställde appetizers som resulterade i doggy bag.

Nu taggar jag inför handbollen imorgon. Eller idag blir det ju, nu är det ju över midnatt. Denna gång ska jag inte försova mig (eller var det ett vinnande koncept? Ooooh, superstitious!!!)

EDIT: Förövrigt lämnade min hostdad a major comment idag om att jag borde stanna ytterligare ett år här ;)

Nyhetskanalen


Inga reklamavbrott. Fint!

Råkade försova mig något men nu är jag redo. Nu kör vi! Köttar ända in i det Serbiska kaklet!!!

Syster och jag

Var det en sak, jag och min kära syster hade, att gå in i varandras rum, låna varandras kameror och ta kort?


I guess so...


More shopping

Jomen visst serru. Ett sönderbrutet bankkort stoppar inte mig heller.

Dock mestadels tråkigheter idag. Behöver verkligen nya strumpor! Sanna vet hur viktigt det är!

Men jag införskaffade även nya nagellack. Just nu har jag Times Square på naglarna.


Major shopping spree!

Drog ner till strippen i ett jätteskönt väder. Sweet!
Lite turistande men även en del shopping. Som tyvärr slutade i en disaster...


M&M hade fyra våningar. Fyra!! Jag var bara på första & andra.
Forever 21! Troligtvis den största affären jag någonsin varit inne i. Om vi då tar bort Department stores så som Walmart och Target. Eller ja, det är frågan om. Forever 21 i Fashion Show mall var major B-I-G.

Woho! Gissa min lycka då jag fick, för första gången här i USA, känna på lite svensk-feeling.

MAJOR SHIT!!! Skulle betala inne på HM och vad händer? Mitt bankkort går sönder!!! Precis som min värdpappas vuxne son sa; Your credit card was trying to tell you something...
Vad sjutton gör jag nu!?


Nu tröstar jag mig själv, efter mitt broken credit card, med min nya supersköna Hard Rock cafe-tröja och lite M&M's. + American Idol!

Sverige-PolenÄlskar Duck Sauce låten Barbra Streisand dem gjort om! Jonas Källman

KÖTTA NU!

Bilder

Kameran har fått vila länge nog nu. Så igårkväll när jag lagade mat plockades den fram.
Tittade även på första avsnittet av American Idol!Så himla nice med TV när man lagar mat!


Tackar Paolo Roberto för tipset - rödvin i köttfärsåsen!


Lyxar till det rejält här må ni tro. Vitt vin i ett fantastiskt rött plastglas.Mumma!

Feet

Idag jobbade jag enbart på morgonen, när det var dax att göra värdbarnet redo för skola.

Väl därefter så åkte jag till Albertson's för att handla. Mat mat mat.

Och på det har dagen även bestått av en promenix i strålande solsken (20-23 grader?), iklädd linne och cykelbyxor, i både öken och grannskap. Fint! Blev lite blåsigt på slutet menmen. Extra lycklig att få lyssna på en massa bra musik på min fina ipod.

Och nu är mina fötter döda. Blåsor lite överallt. Därför vilar jag nu fötterna, med lite foot lotion och nap socks på det! Gudomligt sköna!


Video


Kod

Jag bor i ett så kallat Gated Community. För att komma in på området behöver du en kod för att grinden skall öppnas och du kunna passera.

Igår ändrade dem koden - utan att meddela alla oss som bor här inne vad den nya koden var!

Clever Fish.

Repris

You gotta be kidding me!

Nu har jag sett fram emot Glee i flera veckor och så nu när det väl sänds så är det ett gammalt avsnitt!?
Gaaaah. Blir tokig!

Värdbarn ligger i alla fall i sängen nu, efter en liten sagostund. Jag får väl lov att titta på ett gammalt avsnitt av Glee eller försöka leta reda på något jag inte redan sett på TV:n.

Inte som jag vill

Hade planerat att spela in Glee, som startar upp idag efter lite jullov, på den stora TV:n så att jag för en gångs skull kan få se programmet samma dag som det sänds och inte i efterhand.

Men så vill inte TV:n som jag vill.
Work with me here!


Right on!

Mitt hostkid är väldigt kinkig med mat och äter i princip två sorters maträtter. Och ibland sätter hon sig även emot dem två. Ett himla liv, massa skrik, massa spring och en längre evighet + massa tålamod.

Nu som snack fick jag henne att äta en helt ny yoghurt. Värdbarnet hade då inte valt den själv om denne fick bestämma men - no fit, no screaming.
Right on!


Och rubriken involverar då inte de svenska herrarnas prestation idag mot Argentina. Långt ifrån. Var så arg när jag kollade på matchen att jag bara ville åka dit, gå ner till bänken och skrika på gubbjävlarna.

Nya tag.

22.00

Jahapp. Så var Martins dag till ända i princip.

Dagen har spenderats i min säng och mitt värdbarns säng, när folk skulle plocka ner TV:n i mitt rum för att sedan montera upp en ny. Det har varit fullt hus, literally här idag så jag valde verkligen rätt dag for some peace and quiet.

Nu blir det än mer sömn och imorgon är det upp och jobba då det är skola som vanligt.

Godnatt!

MLK

Idag är det en röd dag. Till minne av Martin Luther King.

Och jag känner mig fortfarande krasslig men får för en gångs skull ligga i sängen hela dagen och vila.


I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.

I have a dream today!

Sun

Har just glott på Solsidan. Bra som vanligt, även fast det var väldigt länge sen sedan sist.

Idag har det då inte hänt mycket. Jag stannade hemma från au pair mötet idag då jag fortfarande har feber. Har jobbat och tittat på en massa film för att sedan ätit jättegod mat.

Nu har jag äntligen fått mig en dusch och tänker försöka knoppa. Mitt huvud behöver det!

Igen

Så har man feber igen.

Movie & Dinner

Blev bjuden på middag av min hostdads vuxne son + flickvän. Dem har nyss varit i Nicaragua och därför vart det inspirerade Tamales. Som både för- och efterrätt. Dock inte med samma innehåll.
Det var gott!

Sedan vart det någon film med en ung Alec Baldwin och Nicole Kidman.
Och mitt hostkid blev trött och gjorde sig en egen säng på golvet. Adorable.

Spirit

Tittar nu på Spirit tillsammans med mitt hostkid. Den där tecknade filmen om vildhästen som man gråter floder till. Great.


Fever

Så har man feber också!

Hujeda mig

Nu är man lite sliten efter gymmet.

Men åh fick min paycheck för denna vecka och en vecka som tidigare missats. Plus att jag har föregående veckas paycheck som också ska in på banken. Det innebär en massa pengar!
Och jag är shoppingsugen! Tro det eller ej.


Fina Astrid...

Jag gillar posten i det här landet. Hämtar saker så fint vid dörren här, likaså när det ska lämnas. Postkontoret dock är en annan femma. UPS kom och hämtade mitt paket idag som ska returneras. Snart får du dina pengar mamma!

Ja, jag säger då det.

Hurra för Rumänien och Portugal!

Det är pinsamt tv4. Ni är numer no friend of mine.

Istället har jag blivit buddies med Rumänien och Portugal. Två länder man kan lita på för att få se på SVERIGES handbollsmatch.

FYI: Vi vann!

HANDBOLLS VM

Var en snabbis på gymmet och nu sitter jag bänkad. Redo. Nu kör vi. Sverige!


Nightmares

Hade för det första svårt att somna och sedan på det två mardrömmar.

I den första så brann hela vårt hus ner med alla våra saker. Jag fick panik över att jag inte hade någon medicin alls, inget pass eller min dator.

I den andra drömmen så körde jag familjens corvette och jag hade mitt värdbarn i bilen. Så råkar jag ut för en carcrasch på något vänster och bilen hamnar upp och ner. Så i drömmen känner jag hur allt blod rinner ner i huvudet och blir alldeles tungt och jättejobbigt.

Jippie!

Mitt humör har idag varit som TV-mottagningen i Mysteriet på Greveholm.
"Nu är det bra, nu är det dåligt. Nu är det bra, nu är det dåligt".

Pratade med Uni, mycket trevligare och hjälpsammare kvinna än mannen jag pratade med igår. Tyvärr hittade hon inte mina kurser och när hon försökte hitta något liknande visade det sig att kursen inte fanns nu under vårterminen. Nu är det dåligt.

Mejlade med min LCC som jag ställt lite frågor till, om just angående det här med studier. Fick slutligen reda på att dem kurserna jag vill gå funkar så länge jag får certificate på att jag varit där. Nu är det bra!

Vet dock inte alls hur jag signar upp för kurserna men det sinkar inte ner mitt mood. Nu är det bra!!

Telefonkö

Sitter återigen i telefonkö till universitet. Jag är hungrig och behöver gå på toa. Men kan inte direkt lämna telefonen. (Y)

Nu håller vi alla tummar och tår för att jag kan ta dem kurser jag vill!

Vegas är Vegas

Rubriken says it all!

Klockan hann bli tolv idag innan jag gick och la mig, då hade jag varit uppe 25 timmar. Det var stan, shopping, folk, flygplatshäng, casino, gambling och plugg. Väl hemkomna satt jag och min hostmom och letade på internet efter kurser. För att därefter sedan sitta i telefonkö i 50 minuter. Sov i tre timmar innan det var dags att bege sig för att hämta upp mitt hostkid, efter några dagar ledigt då mitt värdbarn spenderat tid med sin mamma.

Som Au pair i USA måste man läsa minst sex credits (72 timmar). För stunden har jag fixat 53 timmar. But a few more to go.

I slutändan har jag inte riktigt fått svar på de frågorna jag har angående pluggandet så det blir till att sitta i telefon imorgon också. Ser så inte fram emot det.

Nu slappar jag i sängen med nytt avsnitt av The Bachelor.

Folk  säger att NY är stan som aldrig sover. Vegas är Vegas, här går det i ett!

Gulliver's Travels

Snart:


Tredje gången denna vecka jag går på bio. Rekord!

Look-a-like

Såg just en Bagge look-a-like. Och han hade precis samma leende som Anders! Men när han såg att jag glodde blev han genast lite bitter.
Något kortare skägg så...

Svensson Svensson


Gustav Svensson! Vilken kille!

LVAC

Las Vegas Athletic Club.

Jag hade en gymdejt idag tillsammans med min iPod. Fint snus!

DEN ÄR HÄR!Tittut!


 Nämen hej!

Awesomeness!Min fina iPod är äntligen här! TJOHO!

EDIT: Alla med bra musik - skicka!

Livsfarligt

Tvättmaskiner kan vara rent utsagt livsfarliga, har jag nu fått erfara. Blöder i huvudet.

Höhö, lyckat.

Fock!

Har just varit på bio med mina värdpäron. Vi såg Fockers! Rolig! Gaylord... höhö

Innan det vart det buffé på Red Rock. Det satt fint!

Hockey

Sverige mot USA. Ho ho ho.


Off

Nu är jag off duty fram till på måndag, eftersom mitt hostkids mamma ska ha mitt värdbarn hos sig, nu igen.

Så nu ska jag strax bege mig till ett gym och försöka signa upp för ett medlemskap. Min hostdad sa just att jag ska kolla igenom allt väldigt noga då man kan få betala allt från 80 till 10 dollar i månaden beroende på hur noggrann man själv är.

Vi får la se helt enkelt!

Min ipod är för stunden i Tennessee. Längtar tills den kommer hit!

WORD

Mandelmasseglass!!

Födelsedagsskype:at

Så har det just födelsedagsskype:ats med familjen där hemma då bästa syster fyller år. Fjortttis och allt!

                                                        Min älskade Engla Linnea Rosenblad <3


Fyrvaktaren

Så var Fyrvaktaren utläst! Brabra!Tack så mycket mormor och morfar!

3D

Jag har börjat tröttna på 3D nu.

Ikväll vart det bio, såg Narnia. Minns inte särskilt mycket av den andra Narnia-filmen men det gjorde inte så mycket. Denna var bra! Synd bara att han som spelar Peter knappt är med i denna film. Däremot är ungarnas kusin otroligt bra spelad.


Genomgång

I onsdags vart det show @ Fitzgeralds. Sitter just nu med gratis t-shirten man fick med, på. Marriage can be Murder hette showen i alla fall. Middag ingick och det var verkligen superkul!

Spongebob började tjafsa med min hostdad.

Seriöst. Har man en Svampbob:en dräkt börjar man inte bråka med någon. Någonsin!


Sedan bar det av till NY-NY...

... Och där gick det finfint!


Nyår firades hemma hos några kompisar till mina värdpäron. Det var trevligt.Fyrverkerier vid midnatt även här. Sabla bra bilder på't också!


Och han vart min nya bästis för kvällen. Supermysig! Men fråga mig inte vad han hette för det var nog ett utav de konstigaste och längsta namnen jag någonsin hört. Jobbigt att kalla på den hunden!


Och i lördags beställde jag en Ipod Nano till mig. Jippie! Längtar supermycket tills jag får den.


Igår skjutsade vi min värdmammas stepson till flygplatsen och sedan hämtade jag mitt hostkid senare på kvällen efter en vecka hos sin mamma.

Idag när jag vaknade så såg det ut så här i öknen:

Jobb

Ska snart dra iväg och hämta upp mitt hostkid som spenderat hela veckan med sin mamma.

Vet inte vad jag ska säga om veckan som har gått förutom att dygnsrytmen vridits om totalt.

Ska försöka mig på att ladda upp lite bilder om jag har några vettiga i kameran.

Hur ser 2011 ut än så länge?

Drinks

Jag och min hostmom får drinkar gjorda av hennes stepson.

We're ready for New Years in Vegas!


Happy New Year!

2011 har redan dragit igång, förhoppningsvis med dunder och brak, hemma i Sverige. Här har jag fortfarande några timmar to kill.
Vet inte vad som händer ikväll. Den som lever får se.

Igår var en riktig slappardag med lite skype:ande och öppnande av mina julklappar till dem där hemma.

I onsdags var vi på en show @ Fitzgeralds som hette Marriage can be murder. Superrolig! Sedan vart det lite gambling och det gick bra för mig!

Happy new year Ya'll!


RSS 2.0