Dagens plan

Mer än halva dagen har gått. Kan säga att jag inte gjort mer än duschat, fixat disk och spelat Robinson-spelet med Johanna.

Lite senare bär det i alla fall av mot familjens kyrka där det är en Fall Festival. Sedan blir det att dela ut some candy till alla som kommer trick-or-treating och sedan ska jag själv få följa med barnen när dem går runt.


Low

Det känns som jag vill göra en massa saker. Samtidigt har jag inte orken till att göra någonting.

Fortfarande ingenting nytt om någon familj. Den här ovissheten är jobbig.

Days

Kan inte låta bli att nervös. Vill få en match nu, vill få some good news. Istället är det bara en väntan. Och jag gillar inte väntan. Jag hatar väntan.

But you can only wait, while the days just keep passing by.

The mountains

Hemkommen från bergen. Sjukt fint!


Middag @ Cracker Barrel. Riktig rolig restaurang, tyyypisk sydstat. Massor av gungstolar och en rolig shop.


Världens sötaste julkort!



Yes. Nu hoppas jag på att far & syster där hemma i Sverige förmår sig att slå på datorn och logga in på skype! Någon?

At a hotel

Det svider i mina ögon. Så trött är jag.

Sitter just nu i min säng här på hotellet där jag kommer spendera natten tillsammans med min hostmum och mina två hostkids. Imorgon ska vi kolla på bergen men även hämta hem familjens tredje barn for the weekend.

Har skickat ut mejl till dryga 8 LCC:er runt om här i landet. Alla som har svarat har verkligen varit supertrevliga. Bollen är i rullning! Yes :)

Rematch

Det har ekat öde här i bloggen ett tag och det har sig en klar anledning. Jag har inte riktigt lusten och orken till att skriva - jag är nämligen i rematch.

Tänker inte gå in på det allt för mycket här på bloggen då jag anser det vara ändå relativt personligt. Här i bloggen har jag gett skenet av att allt är bra, men sanningen är den att dem här två månaderna har varit väldigt turbulenta.

Så min LCC var här i måndags och då skrev jag och min hostfamily på papprena om Rematch. Rematch eller transition som det även kallas, innebär att jag nu är öppen för att matchas med nya familjer. Två veckor har man på sig och i värsta fall, om jag inte finner mig en ny familj som tycks passa, så innebär det att jag måste återvända hem till Sverige.

Hoppas innerligt på att jag finner mig en ny, bra familj här någonstans i USA. Även fast jag saknar alla fina människor hemma i Sverige känner jag mig inte färdigt med mitt liv här i USA.

Japp, kort och gott en uppdatering om läget för stunden. Kommer givetvis dela med mig av mer nyheter när jag vet vad som händer.

Two Months

Igår firade jag två månader här i staterna. Folk räknar så konstigt på det där och jag förstår ingenting men jag ser det sett ifrån mitt avresedatum, 23/8.

Hade en überbra dag igår. Först var jag, Sofia och ett av mina hostkids på Barnes & Nobles.




Det var ju inte en liten boken om Lost...

Sofia och jag flummade runt rejält på vårt nya favorit-Starbucks!


Vadå mysigt liksom? :D Tänker på någon stuga i Alperna när jag är här. Höhö.

På eftermiddagen var vi helt döda, gick och köpte en tandborste och hade absolut inget att göra. Kvällen blev sen istället helrörig, panikartad och stressig men skitkul! Det vart ju collegebasket for free!

Sovmorgon

Det vart sovmorgon till tio. Sen har jag duschat, sett att tjejerna kom tvåa i sin grupp vilket med andra ord innebär steg 3. Härligt (Y)

Senare blir det födelsedagslunch för Sofia & därefter blir det some pumpkin carving. Haha. Spännande!


Basketball

Min hostmum ringde mig då vi satt på Starbucks, aka Starre och tipsade om att Wake hade en gratis basketballmatch. Självklart vart det stress och snabba puckar men vi tog oss dit!

Skitkul var det verkligen och precis så överdrivet, högljutt och coolt som man ser på film. Lite tråkigt dock att det inte var en hel match utan det var enbart för att visa upp sig själva och få träna lite smått.

Vart tyvärr dåliga bilder där inne, hade inge vidare batteri i kameran heller. Sablars. Men ni får åtminstone tre filmer :)




Lunch!


Dagens lunch! Blir så lycklig av att äta körrebullar!

Dessa två söta filurer var med i veckan då vi au pairer hade picknick.


Sumi och lilla Rambo - den livsfarliga hunden som jag låg och fajtades med i gräset!

Förbannat jäkla avundsjuk

SM i helgen för mina tjejer där hemma i Sverige. Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar hem för stunden. Vill vara där på sidan av planen, skrika, peppa och vara in that moment, handbollhandbollhandboll.

Jag vill se laget prestera som lag, men också se tjejerna prestera individuellt som spelare. Jag vill bli glatt överraskad, imponerad och stolt som tränare.

Nu köttar ni där hemma tjejer och har förbannat jävla kul på handbollsplan. Vill ha ideliga uppdateringar om ALLT!

KÖTTA!!!


Good luck (:


Buffalo Wild Wings

Det blev middag @ Buffalo Wild Wings tonight där jag även fick träffa familjens mormor och gammelmormor. Käkade Grilled Chicken Buffalito - supergod!



Där inne har dem fullt med tv-skärmar med alla möjliga olika sporter, även inkluderat frågesport. Där fick jag ta till med gamla kunskaper från vår engelska lektion då Trellas grupp hade presentation om Canada. Group of Seven är painters; imponerande att jag mindes och hade rätt!

Jag är sugen på lite B&J jag...

Bibblan!

@ the library right now!


Halv skoldag

Idag har mina hostkids halv skoldag och slutar kvart i tolv. Det blir lunch och sen drar vi vidare till gymmet. Tror det blir lite simning minsann. Därefter kör vi vidare till bibblan.

Låter som en bra dag!

Robinson

Nu kryper jag ner i sängen med datorn för att glutta på de sista 20 minuterna av Robinson. Sen blir det sova. Gött!

KÖRKORT

Så har mitt amerikanska körkort ÄNTLIGEN landat i brevlådan och är nu i min ägo. Över en månad sen jag tog körkortet. Starkt jobbat!

Huh?

Om jag trycker på något annat än nytt inlägg på bloggen så loggas jag ut och kommer till blogg.se' starsida. Det vill jag ju inte göra!!!

Har städat badrum under morgonen och har även hängt med mitt äldsta hostkid till tandläkaren, bara så jag hittar dit liksom! Brabra. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Peeps candy

Hade tänkt ta kort på dem fina små halloween filurerna jag fick i morse. Men spöket och pumpan försvann rätt snabbt in i munnen.


Juligen

Åh jag längtar till julen! Vettetusan hur den kommer bli med tanke på att jag kommer fira den på amerikanskt vis, för första gången utan nära och kära i Sverige.

Jag sitter redan och funderar på vad jag bör koka ihop för julklappar. Hmm...

Nu är det jul igen. J-j-jul igen. <- Sanna, lätt vår julsång av Just D eller hur!? :D


Joke

Do you know why bananas are so popular?

They have a peel.

Träningsvärk

Alltså aj. Mitt simmande har gett resultat för mina armar är sönder. Jag kan inte ens reach out till toalettpappret när jag befinner mig på toa. Illa.

Men snart blir det gymmet igen. Sitter och väntar på att första laddningen med tvätt ska bli kvar så man kan ladda om med ett nytt lass.

School

Har haft möte tillsammans med Sofia och vår LCC angående skola och olika klasser. Har fått en hel del länkar att gå igenom. Har absolut ingen aning om vad jag vill plugga. Förhoppningsvis hittar jag något intressant :)

Och mamma; Harry Potter slår definitivt högst!

19 Oktober

Om exakt en månad har Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 premiär!

Om exakt två månader fyller jag 19!

Sveriges flagga

Idag har jag lärt mig varför Sveriges flagga är just gul och blå.

Tydligen så landsteg Erik den helige i Finland, tittade upp mot himlen och såg ett gult kors på den blå himlen. Detta såg han som ett tecken från Gud.
Eller så var det uppror mot den danska flaggan, så dem skapade det stora riksvapnet som inspirerade till att ändra färgerna på den svenska fanan och då blev det gult och blått tack vare Albert av Mecklenburgs familjevapen och folkkungaättens kungavapen.
Ja, sen finns det dem som säger något om inspiration från staden Rigas korsvapen.

Hade ingen aning om varför vår flagga är gul och blå, jag har bara gillat läget under alla dessa år. Men då ett av mina hostkids undrade så vände jag mig till min fina vän; Wikipedia.


Värsta grejen

Hallå? Glömde ju bort att berätta att jag gymmade idag som riktig medlem på YMCA för första gången! Gym och simning. Supernajs!

Och nu är jag riktigt trött så nu blir det sängen. Godnatt USA - god morgon Sverige!

Ceiling-pictures


You gotta love our ceiling-pictures ;) - Helt klart blivit en intern grej hos oss au pairer här i Winston-Salem!

Kom hem för en timme sedan från bion där vi såg Red. Den var riktigt rolig, me like! Biografen var gigantisk, massor med säten så man tappar räkningen, the screen was big och sätena var supersköna som man kunde luta sig tillbaka i. Blev lite pömsig.
Att gå på bio är billigt här i USA, att köpa sig något att dricka och snacks är dyyyyrt. Och mellan drickan jag haffade var alldeles för gigantisk.

Nu är det inte långt kvar till ett nytt Desperate Housewives avsnitt. Yääy! Har det börjat än i Sverige eller?

Dålig uppdatering

Igår vart det middag och party i Greensboro. Hann dock inte hänga med till klubben men vi hade det superkul ändå. Och riktigt härlig middag!

Igår införskaffade jag ju även ett medlemskap på YMCA tack vare min snälla hostfamily.

Nu blir det dusch och lite senare blir det bio. Red.


Nap

Nu blir det en nap för ikäll blir det party. Woho!

The hitting zone

Ikväll vart det baseball för min del! Eller ja, I was hitting at the softballs that were coming to me. F-U-N!




Sen vart det glass på en riktig glassbar med en massa roliga glassmaker, kommer absolut att återvända.

Japanese & baby

Idag vart det Starbucks och Jenny hade med sig ett utav sina hostkids. Lilla James, sju månader. Supercharmig!




Finn ett fel...


Sedan har jag varit så sugen på kinamat att vi letade efter en kina restaurang. Men den vi fann var skum och det var enbart take-away och den andra restaurangen fanns bara i gps:en inte i verkligheten. Så det blev en japansk restaurang istället. Fråga mig inte vad min maträtt hette men gott var det iaf!



En lampa i Katjas mat som böt färg! Spacigt ;)

Blandat

Nathalie; medan jag läste texten kunde jag svagt höra dig sjunga om Gullefjun, det var mycket vackert! Du är duktig du!

Idag böt mitt hostkid örhängen för första gången, efter att ha fått tagit ur sina läkeörhängen. Oh så nervös och scared hon var. Tog evigheter. Det slutade med att jag fick hjälpa henne. Men inget blod och inga tårar. Och till slut klarade hon till och med av att ta ur ett utav örhängena själv. Yäääy!

Ikväll vart det faktiskt lite Grey's. Eller lite och lite. Ett helt avsnitt. Man bara måste älska konversationen:
My wife is sleeping in your bed!
Yeah, I know.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, sedan blir det natti natti.


Rättelse

Ingen Lincoln Navigator utan Lincoln Aviator är det ju!


Nåväl; större än forden är den åtminstone!


Second hand & University

Sofia hade spanat in en secondhandbutik som hon ville besök. Väl där inne fanns det inte direkt något att ha. En man började däremot prata med oss och det visade sig att han varit i Malmö. Till en början tyckte jag att det var lite roligt, för han började prata om Tiger Woods och Elin men sedan blev han bara mer och mer freaky då han tyckte vi kunde umgås och träffas senare och han ville ge oss sitt nummer. Han var ju för sjutton gammal!

Anyways, efter mycket beslutsångest på Subway; Sofia skulle köpa mat till sina hostkids så var det pinsamt att behöva ställa sig i kö igen så vi körde vidare och hittade ett annat Subway inne på Wake Forest University's campus. Trodde vi åtminstone. Väl där så insåg vi att det nog inte alls finns ett Subway där så det blev till att vända och åka tillbaka då klockan rann iväg alldeles för mycket.

Campuset var i alla fall gigantisk! Låg ju riktiga villor där inne! Som student hinner man väl knappt lära sig att hitta förrän det är dags to graduate.

Inga bilder vart det utan bara en massa text. Jobbigt läge.

Lyckat

Det vart lite kalabalik igårkväll då vi glömde ett av barnen. Haha, låter ju riktigt hemskt men så farligt var det inte. Ingen skada skedd.

Ett av hostkidsen skjutsade jag ju till kyrkan igårkväll, medan de andra var iväg på baseballträning. Anyway så hade jag slutat jobba och min hostdad satt och tänkte på tiden till att hämta upp barnet som var i kyrkan. Så när min hostmum ringer och undrar om vi hämtat upp barnet från sin baseballträning blev det ett himla liv.

Slutet gott allting gott iaf (:

Ny bil!

Ikväll vart det till att köra en ny bil - min hostdad's bil! Tror detta är den rätta modellen; en Lincoln Navigator. Klaaart större än den lilla forden I'm used too, but I handled it. Inte en skråma på bilen och alla passagerare (inklusive mig som förare) är all safe & sound.


Full rulle

Tvättmaskinen och torktumlaren är det full rulle på. Har städat av köket och tänkte nu bege mig på en promenix!

Tuesday

Efter lite dammsugning och en dusch på det, vart det bankbesök åt Sofias vägnar. Som tycktes bli helt fel. Sabla okunniga kvinna som inte tycktes fatta ett dyft - bankkvinnan alltså. Jag själv däremot lyckades aktivera mitt bankkort genom att gå igenom en drive-through ATM.


Dem hade i alla fall en fin jukebox inne på banken, men det var enbart se men inte röra..!


Sedan köpte vi födelsedagspresent till Katja, en massa scrapbooking-things! Och bredvid den affären finns detta ställe, vad det nu kan tänkas vara?


Till vårt försvar att vi lätt åker fel och hrm... alltid kommer försent och trasslar till det så... Är det faktiskt en hel del trafik! 5 filer i en korsning liksom.


Vi träffade Katja & Carla @ Panera Bread och käkade lunch. Jag käkade hot panini med mozzarella, chicken, tomat och färsk basilika!!

Something

Min nässpray svider skönt i näsan ;) höhö.

Och jag är fett avundsjuk på att dem hemma i Sverige ska äta våfflor! Vill ha!!


Det blir strax presentshopping, då Katja fyller år idag. Eventuellt Starbucks och sedan lunch. Trevlans.

Batlett

Titta på batletten som jag fick av mina hostparents. Skum färg, haha!
Förutom att jag är trött och seg så känns det bättre i näsan min. Goodeligood.


Bihålor

Igår kväll började jag känna av det lite smått och natten var jobbig. Imorse var jag täppt och öm i kinden så det blev en tripp till apoteket (som var stängt så jag handlade i den vanliga affären som fanns där inne). Det blev nässpray och piller så hoppas vi på att den här skiten ska försvinna. Det är inte kul att alltid vara täppt i näsan och bli alldeles döv tack vare det. Och om det sen ska börja göra ont. Baah.
Och bihåla på engelska kan jag för övrigt meddela heter sinus. Jag tänker bara på sinus och cosinus jag.

Har just städat färdigt och tänkte nu bege mig till sängen.

Time

Klockan är bara halv åtta, i mitt huvud och min kropp är klockan halv elva. Hur ska jag lyckas hålla mig vaken till att se på Desperate Housewives!? Och nej, det blir inget kaffedrickande för min del.

Picka-nicka

25-30 grader, strålande sol. Det är Oktober. Hur har ni det hemma i Sverige då? ;)

Det blev picknick @ Reynolda Village idag tillsammans med Sofia och Katja. Supertrevligt och jätteskönt.











Yesterday

Så gårdagen innebar först lite jobb på morgonen. Sedan drog jag & Sofia till the mall. Där blev det shopping kan jag säga. 580 spänn brände jag inne på Forever 21 och med mig hem fick jag:







Sedan bjöds det på svenska pannkakor en mi casa, som min hostdad gjort alldeles perfekt gyllene. Supergott var det! Vi käkade pannkakorna på amerikanskt vis med ricotta cheese, jordgubbar och syrup. Gott var vad det var!

Spontanbio blev det också för min och Sofias del då vi hakade på min hostfamily downtown. En liten, independentbiograf där vi såg filmen It's kind of a funny story. Rolig, smart och bra! (Y)

Vidare blev det sedan för min och Sofias del då vi drog till Starbucks för att träffa Carla och Katja en snabbis. Katja försvann dock från platsen innan kameran fiskades upp.



Och givetvis på vägen hem så såg vi sjukaste grejen. Poliser och tow truck involverat. Only in America people, only in America.

Idag

Dagens innehåll har varit baseball, en massa shopping (!), svenska pannkakor (!!), ricotta cheese, bio och filmen It's kind of a funny story och mysig-kväll-Starbucks-häng. Säkerligen en längre uppdatering om allt under morgondagen.

Sedan såg vi sjukaste grejen på väg hem ikväll då jag skulle skjutsa hem Sofia. En bil som hade kört upp och stod lutad mot en lyktstolpe. Hur lyckas man!?!?

The Gym

Träningsvärk i armarna idag serru´.

Gymmet var hur skönt och fräscht som helst, Go YMCA!
Dessutom är det så härligt med amerikaner, dem bara kommer fram och börjar prata. En gammal gubbe kom fram till mig och frågade var jag var ifrån då han hört mig och Sofia prata tidigare. Han trodde det var ryska! Sedan var han så fascinerad över att jag kunde prata så bra engelska och undrade hur jag hade lärt mig det. Han gav mig en komplimang och sa att jag inte alls hade någon accent :) Och givetvis körde gubben en Volvo, tummen upp till honom!
Sedan försvann jag och Sofia vidare in till ett rum enbart avsett för tjejer och då kom det senare in en tjej i vår ålder som också kom fram för att prata. Kulkul!
Och dessutom fick jag sätta på mig mina älskade handbollsskor igår. *glad dans*



Nu får ju ni läsare bli lite bättre på att kommentera vissa av er, det är otroligt kul att få kommentarer! Sen finns ju även det här. ;)

Nu blir det match

Nu åker jag strax iväg till mitt hostkids baseballmatch. Så kan man sitta och götta sig i solen också. Givet hoppas vi på en vinst!


Let's call it for the night

Man I'm tired.

Har suttit och tittat på Så som i himmelen med min hostfamily. Men nu är vi alla för trötta för att kolla klart. Det är ju en dag imorgon ;)

Godnatt!


Onödigt

Alla minns väl denna snubbe ifrån Jordan Rättsläkare?


Hur kunde han gå från en ganska skaplig serie till Disney-serien I'm in the band?

Cops

Det var fullt polispådrag idag vid en bensinstation jag körde förbi då minst fyra polisbilar stod där, med lysena i full gång. Antagligen bara någon fortkörning men här är det verkligen all in.


Gymdax

Idag ska vi träffa en massa au pairer @ Starbucks och sen åker jag och Sofia till gymmet för att röra lite på fläsket. Wiho!


Hiding in the bushes

Efter kvällsmaten som intogs på Ihop stannade vi vid apoteket (drive-through of course) och där såg vi en polisbil köra runt på parkeringen bredvid, innan han nöjde sig med att backa in på en parkeringsruta, skymd utav buskarna. Time for some real police work ey?

Det blev även lite Peter LeMarc i bilen hem.

Chili's

Efter en massa beslutsångest och inte vet vart vi skulle så följde vi min hostdads råd och det blev lunch @ Chili's för min och Sofias del.


Morgonen

När jag går upp så pass tidigt på mornarna förflyttas hela dygnet så min mage är redo för lunch nu. Klockan är strax efter tio. Men jag har ändå varit uppe i snart 4 timmar.
Det var lite struligt i morse då ett av hostkidsen inte mår bra idag och sedan när jag skulle skjutsa det andra barnet till skolan så hade h*n glömt sin lunch så vi fick ta en runda runt kvarteret. Och massa trafik var det med! But we made it.


Reading

Stieg Larsson blir man inte så jätteförvånad över att se eller höra talas om här längre. Man börjar bli van. Däremot fann jag Henning Mankel i bokhyllan idag inne på Borders.


Och här har vi mina böcker:

Tänkte slänga mig ner i fåtöljen och ta mig an The last song - min första Sparks bok. För övrigt kan jag meddela att flera av Nicholas Sparks böcker utspelar sig här i NC.

6 maskiner

Idag har det bannemig tvättats! Sängkläder, handdukar och en massa kläder.

Books

Hemkommen med två böcker. Det vart The last song - Nicholas Sparks & Sweet little lies - Lauren Conrad.
Och nyss käkade jag köttbullar och pasta. Nu är det lite chill i soffan framför AFV.

3 videos

Här kommer 3 videos inspelade i helgen.




Morrn!

Idag var det jobbigt att gå upp kan jag säga. Hujeda mig.

Men morsning på er alla!

Halloween

Idag vandrade vi in i affären Halloween & More










Och jag tror många av oss känner igen den här...


Damdamdamdamdadadaam

Peanuts



Idag besökte vi en ny Starbucks och en låt jag och Sofia lyssnade på igår när vi besökte vårt Starbucks spelades igen! Denna gång fick vi reda på låt och artist.



Sedan vart det lunch på Five Guys.



Jag kände mig som Piff & Puff när jag satt där och knäckte peanuts inne på en hamburgerestaurang!

Sedan bar det av för att titta på Halloween costumes men det får ni kanske bilder på senare.


Bli inte förvånade nu

För idag på dagordningen står det:

# Besök på Starbucks

Fail



men bara 7 på plåten...


Vem ska jag stämma!?


Kanelbullens dag

Även fast det kanske inte är kanelbulle á la Sverige är detta något. Och oooh, så god den är!



Jag kände mig trygg; Spiderman vaktade oss inne på Starbucks.


Sedan vart det även kanelbullebak hemma, på detta viset:







Facebook

Mer bilder från the Fair finner ni på facebook.

Idag var första natten som jag kunnat sova ut ordentligt (där med inte sagt att det blev en lång natts sömn. Men något är bättre än inget!)

Ska snart hoppa in i bilen och hämta upp Sofia, lunch och minst en kanelbulle ska vi lyckas klämma in. Det är ju för tusan kanelbullens dag! Här ska firas!

Edit: Fick äntligen tag i DMV (dem som har hand om körkort här borta) och jösses jag blev så chockad att dem svarade för en gångs skull efter mina miljoner försök att jag kom av mig helt.

The Fair





Vår gris vann!

Det är inte vad ni tror det är. Det skulle kunna vara en cheeseburger med bacon meeeen istället för hamburgebröd så är det två doughnuts. It's true.







Mycket folk!

Hur nu dem doppade äpplena hamnade next to the pickles må förvara en gåta.

Till mormor & morfar - Pina Colada!



Pajkastning for real.



Kak-, bröd- och tårttävling. Och nej tyvärr fick man inte smaka, jag hade gärna velat vara domare.

Fisktårta.

Spagetti & meatballs-cupcakes.

En riktig hamburgare?

Till dig mamma.

Det fanns deep fried mac & cheese. Huh?
`
Har någon hört talas om polsk korv?

Tyckte Jimmy lät som ett otroligt grekiskt namn.

Kvinsters hemma hos vår LCC.

Tack & Godnatt!

Marknad

Det är en stor marknad här i Winston-Salem nu i veckan. Så idag blir det till att besöka den tillsammans med de andra tjejerna. En riktig amerikansk fair!

GODIS - en bildserie

Min önskan vart uppfylld av min fina familj igår. Och nej Nattis, fulosten slapp vi (thank God!)


AH! SVENSKT GODIS!!!

VEM HAR KNYTIT EN SÅ FÖRBANNAT HÅRD KNUT!?

Made it!

Mmmm

Min älskade ferrari bil!

The movies

Så det vart bio ikväll tillsammans med Sofia & Carla. Vi såg Easy A, bättre än förväntat.



En medium dricka var huuuge och jag hade kvar när jag kom ut därifrån. En tredjedel av popcornen var kvar i påsen när den slängdes.

Det var nice i salongen att få välja vilken plats du än ville. Mina converse är fina där i mörkret.


Sjukt gott vitlöksbröd @ Ruby's Tuesday.

Dinner!

Det var riktigt god mat och jag hade gillat stället ännu bättre om det inte varit så att först så mixade dem upp min och Carlas kyckling, sedan kom servitören med vår nota innan vi hade ätit färdigt utan att vi ens bett om den. Sedan kom han aldrig tillbaka med notan heller utan vi fick be att få tillbaka den med alla våra pengar... Dessutom tappade jag en massa coins på golvet så det var hans lilla tip, om han nu hittar den ;)

Är riktigt trött och har ont i magen, är alldeles uppblåst efter all den mat som dagen medfört.
Nu ska det här göras redo för sänggående. Imorgon är det Fair (aka marknad) som står på schemat och sedan middag hos LCC'n. Me like!

TITTA VEM SOM DÖK UPP


Mi padre!







A lot of food, inte sådär jättebra bilder men det var svårt att balansera kameran tillsammans med fullastad tallrik! Godast var i alla fall Bourbon Street Chicken och Awesome Pot Roast tillsammans med Banana pudding!

Superglad och äckligt mätt :)

Lunchii

Nu drar jag iväg på lunch. Mumma för jag är riktigt hungrig!

Pumpkin

Igår när jag var på väg hem från Ihop så såg jag ett oranget hav framför ögonen mina. Pumpor!


Boston gurka

Jag kanske överlever här borta ändå pappa. Det går inte under namnet Boston gurka och jag måste medge att den svenska versionen är mycket godare. Men ikväll på mina hot dogs blev det:


Ihop

Idag vart det riktiga amerikanska pannkakor @ International House of Pancakes!








Gym

Sofia drog med mig till gymmet idag. Fel. Två gym till och med. Jo du serru, här ligger man i!


Och nej vadå, trodde ni att jag och Sofia själva var där för att gymma eller?

RSS 2.0