Min amerikanska jul

Den 23:e December drog min värdfamilj iväg för en liten miniholiday till en stad som heter Laughlin. Efter min cookie exchange på självaste julafton så drog jag dit. Superdrygt att köra i två timmar men det var skönt att äntligen få komma till hotellet.

Min värdpappa hade hittat svensk vodka! Ja och inte bara hittat utan även köpt. Ett märke jag aldrig sett eller hört talas om tidigare. Sedan blev det till att leta efter min värdmamma nere i casinot. Ingen täckning what so ever så jag tror jag gick runt där med en drink i handen 4 varv. Slutligen fann vi henne @ the black jack table. Middag på det; vilket vart supergod lax.

Sedan kom Julen, den 25:e December, då amerikanarna firar. Frukostbuffén på hotellet var något av det sjukaste jag sett! Det fanns glass, olika sorters efterättspajer, donuts och gud vet vad. Help!

Jag och mitt hostkid, som föregående kväll hade spenderat some time @ Kids Quest, drog till en liten håla som heter Oatman. Åsnor som vandrade runt i en riktigt gammal stad, följde efter dig vart du än gick och kunde till och med gå in i affärer. Staden styrdes av åsnorna! Dessutom går gamla Route 66 genom den lilla pyttehålan. Så har man även kört på den! Score!





Sedan blev det till att köra hem, partade loss i bilen med Miley Cyrus - Party in the USA och väl hemma blev det julklappsöppning. För att mitt hostkid inte skulle bli overwhelmed och klara av situationen öppnades enbart hennes presenter, försiktigt en i taget. Det tycktes fungera riktigt bra!

Väl efter det åkte vi och besökte en utställning - Magical Forest. Det var supermysigt!











På självaste annandagen vart det till att säga hejdå till mitt hostkid då hon skulle iväg till sin mamma. (Min hostmom är inte mitt hostkids riktiga mamma). Sedan hände det inte så mycket mer förutom lite grocery shopping. Slutligen var det dags att hämta min värdmammas stepson från flygplatsen vid elva. Det resulterade i lite strul med hans väska men sedan bar det slutligen av mot the Strip där vi åkte runt och kollade en massa. Vi hamnade slutligen på New York New York för att äta pizza men vi stannade ännu längre för att spela lite. Gick dock inge vidare för någon utav oss förutom värdmammans stepson.
Och det blev sent! Vi kom hem halv sex. Men väl hemma stod vi och pratade i en timme. Sedan satte sig jag och min värdmamma ner för att skriva en inköpslista som tog evigheter att få ihop då vi var totalt brain dead. Och inte blev det bättre av att vi var kissnödiga och kom fram till att det befinner sig ett djur, troligtvis en orm, i garaget! Gick och la mig halv tio, efter att min värdpappas assistent kommit till huset redo för att jobba och då suttit och pratat med henne i en halvtimme.

Igår så väcktes jag av min hostmom som försökte lura mig att klockan var fem! Hon försökte övertyga mig om och om igen men det funkade inte.
"It's not five, it's 2.50 cause I got a clock right in front of my face".
Det blev i alla fall lite julklappshemligheter och inslagningar hit och dit. Det lagades även en hel del mat. Julmiddag. Gott men lååååååååångt ifrån ett svenskt julbord (även fast min hostmom är rädd för vår mat så som sill, kaviar, skagenröra).

Deviled eggs. Supergoda! Fick lov att dra fram kameran då min hotmom äääääälskar dem. Var rädd att dem skulle ta slut, utan att jag fått en bild!


Vi hade även mashed potatoes och Ham men det blev det tyvärr ingen bild på.

Sedan drog vi iväg till Pole Position. Och ja i Las Vegas så tänker man klart på något annat när man hör namnet på stället men det var i alla fall kartracing. Kul att ha testat på!



Klockan hann bli halv fyra (på morgonen den 28:e det vill säga) innan vi hade öppnat alla julklappar. Vart lite strul då min värdmamma glömt bort vart hon hade gömt saker och ting så hon hittade ideligen nya grejer att slå in.
Och jösses vad grejer!







Nu har jag lite ont i huvudet, tänkte slänga mig ner här i sängen och glutta på Tomten är far till alla barn. Jippie!


Tack så mycket<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0